Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже

...
</TD
> Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже
Коментари Харесай

Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си на служител на МВР или общината

Читателка на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да опише за издевателството, на който е подложена и фактът, че нито една институция не взима отношение по въпроса с шума от моторите. Ето какво показа тя с детайлности:

Вече за повторно депозирам тъжба по отношение на шума от мотористите на Гребната база, само че отвред срещам равнодушие. Няколкократно викаме патрул, като при повикването чиновниците ни задават въпрос: " Там ли са в този момент? ". Как могат да са там непрестанно, откакто вършат рали на улица " Парк " Отдих и просвета "?.

Събират се пред Ланд Марк, там е събирателният им пункт. Бих желала някой чиновник от общината или Министерство на вътрешните работи да прекара една нощ на нашата улица, аз персонално ще им дава моята спалня. Ние не можем да спим при затворени прозорци, дума да не става при отворени.

Питам се аз, на коя страна са представителите на властта? На нашата, които са вложили в недвижимостта и си заплащат изрядно налозите, хора, които работят от 08.00 до 17.00, които прибирайки се у дома чакат да имат успокоение.

Или на страната на извършители, които нарушават закона за шума по цели нощи и дни??? Явно няма правораздаване в горката ни България, откакто правоохранителни органи не могат да се оправят с едни безделници и извършители.

Снощи 02.04.2024 беше най-ужасната нощ, цяла нощ имаше рали до 02.00 сутринта. Аз ставам всеки ден в 06.00 заран, това значи, че би трябвало да съм в леглото най-малко в 23.00, само че това става невероятно, тъй като се разсънвам няколко кратно от шума.

Имам съседи, които имат дребни деца. По принцип из целия град се чуват ревове на коли и мотори без заглушители, къде са представителите на властта? Става отвратително, гребната база се разраства, а казусът ескалира. Явно, до момента в който не стане покруса, властта ще бездейства, както нормално.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР